Réflexe Hairstyling

Op 1 februari 2015 is Réflexe Hairstyling geopend aan de Spaansepoort 46 te Rotterdam. Sindsdien is de kapsalon uitgegroeid tot een waar succes. Dagelijks maken wij mensen weer blij met een nieuwe coupe. Van alleen de puntjes knippen of een totale metamorfose bij Réflexe Hairstyling bent u bij het juiste adres. Kenmerkend voor onze stijl is dat wij in ons werk de techniek “droog knippen” hanteren. Met droog haar zie je meteen wat er gebeurt in een kapsel, hoe een lok valt of hoe het haar reageert. Ondanks dat je er soms meer tijd mee kwijt bent omdat je na het wassen eerst het haar droog moet maken, zijn wij echt een fan van deze techniek. Het is best bijzonder, niet veel salons werken op deze manier. Kom ook eens kennismaken en zie hoe “droog knippen” u bevalt! U bent van harte welkom.

Nelleke Groen

Sinds Nelleke haar opleiding is ze altijd bezig met de nieuwste kapsels en haartrends. Door op de hoogte te blijven heeft ze altijd inspiratie en dat merken haar klanten ook. Zowel herenkapsels, dameskapsels en kleuringen zijn haar specialiteit en ze zal er voor zorgen met genoeg tijd en aandacht dat u weer als een nieuw persoon naar buiten wandelt. Nelleke werkt 4 dagen per week op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nelleke Groen

Jennifer Corstens

Sinds 1 november 2018 is ons team versterkt en kun je kennismaken met Jennifer Corstens. Zij is vier dagen aan het werk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Jennifer komt uit Spijkenisse en heeft aan de Nederlandse Kappersakademie haar opleiding afgerond als Allround Hairstylist. Ze is vanaf kleins af aan al creatief bezig geweest, en dat stopt ze nu ook in haar vak. Haar specialiteiten zijn dan ook mannen opscheren, vrouwen bobline knippen. Ik kan Jennifer omschrijven als enthousiast en zeer leergierig. Jennifer kleurt en knipt zowel mannen als vrouwen en natuurlijk ook kinderen. Je kunt bellen of via de website een afspraak bij haar maken.

Kelly Meijer

Sinds 1 februari 2019 is Kelly Meijer bij ons in het team gekomen. Voordat Kelly bij ons is komen werken heeft ze al flink wat werkervaring opgedaan in meerdere salons. Dit was voor haar een bewuste keuze omdat ze met een zo breed mogelijke blik op het vak wilde kijken. Ze is dus van alle markten thuis maar haar specialiteiten zijn vooral het opscheren van mannen en balayage zetten. Kelly werkt vijf dagen per week op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Je kunt bellen of via de website een afspraak bij haar maken.

Jackie

Misschien heb je haar al ontmoet, maar we hebben een nieuwe bewoner in de Oude Haven. Sinds onze heerlijke vakantie in Griekenland in september 2016, kun je kennismaken met Jackie, het allerliefste hondje van de hele wereld. We hebben haar meegenomen vanaf Kreta. Ze werd daar slecht behandeld door haar baasje en uiteindelijk hebben we besloten om haar mee te nemen naar Nederland. Ze is heel braaf maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen even dol is op honden. Laat het ons even weten wanneer je bij je bezoek wenst dat Jackie eventjes achter een deurtje gezet wordt. Jij vindt haar vast ook geweldig.